Fira Advanced Factories a Barcelona

print3dgirona

Print3D com a delegació del Grup Sicnova a Catalunya esterem presents els dies 4, 5 i 6 d’abril a la Fira Advanced Factories dedicada a la industria 3D i la fabricació avançada, que se celebrarà a Barcelona.

Es tracta d’un esdeveniment nou que posa el focus en temàtiques com l’automatització industrial i conceptes relacionats amb la indústria 4.0 (fabricació additiva, intel·ligència artificial, Big Data, cloud industrial, ciberseguretat, Internet de les Coses, nanotecnologia, digital manufacturing, etc.).

Estarem al stand B125, mostrant alguns dels productes més destacats del catàleg: les impressores 3D de Markforged i Ultimaker, el nou model de la sèrie Core de B9Creator, la impressora 3D industrial JCR 1000, els escáneres 3D de Shining, etc.

Registra’t per assistir a aquest interessant esdeveniment a la web oficial de Advanced Factories.

A la Fira Advanced Factories no només hi haurà espai perquè les empreses mostrin els seus productes o serveis, sinó que també resulta d’interès pels esdeveniments que durà a terme en paral·lel, com el Leadership Summit, el Meeting de Subcontractació o el Fòrum de Transferència Tecnològica entre Centres Tecnològics i Universitats amb els Departaments de R+D+i dels fabricants. Així mateix es lliuraran els Premis a les Fàbriques del Futur.

Us hi esperem !!!

Save-the-date-600x200-esp

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *